Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Това е уникален продукт, който само увеличава полезните си свойства в процеса на ферментация
Ето как да го приготвите
Родителите вече не се надявали синът им да дойде в съзнание
Опитате ли я веднъж, ще я приготвяте отново и отново
От общо 26 проби със заразено месо, само 10 са от опасните видове салмонела, останалите 16 са за щамове, които не са опасни за човешкото здраве
След няколко месечна пауза, заведението отново отвори врати
Ако имате нужда от протеини и обичате да похапвате пилешко, то може да разнообразите менюто си като приготвите месото по днешната ни рецепта
Вижте как да приготвите крехки хапки пилешко филе с неустоим млечен сос и гъби
Предложение за вкусен и здравословен обяд
Манюто ще накара небцето ви да ви благодари няколко пъти – особено за декадентския разкошен финал